29 May 2014

Pınar Kremilla'yla tatlı yapmayan kalmasın. Teşekkurler Pınar :)

Dun bana harika bir paket geldi :) 
Pinar yeni cikan Kremilla Vanilya Tadinda Sos gonderdi. Hemde hediyelerle birlikte. 
Icinde ne vardi beraber bakalim :)


Yeni cikan sos Kremilla, krema - ama yeni ambalajinda, asci sapkasi, onluk, cd ve kitapcik tariflerle birlikte.


Bu kutu ne kadar guzel bir bakin - yakindan cektim, ev seklinde yapmislar :) Uzerine de bol bol sos dokmusler :) Icine birseyler koyup kullanacagim cunku bu kadar guzel kutu atilmaz demi? :)


Kremilla sosa gecelim...
Pınar, Avrupa'da tatlilarin olmazsa olmazlari arasinda yer alan, ascilarin kurtaricisi custard sosunu, Kremilla markasiyla Turkiye'de begeniye sunuyor.

Turk gida ve icecek sektorunun oncu ve yenilikci markasi Pınar, Turkiye'de ilk kez satisa sunulan yepyeni bir lezzetle mutfaginiza konuk oluyor. Pınar'in yeni lezzeti Kremilla ile kremayi ideal kivama getirmek icin karistirmayi, cirpmayi, sogumasini beklemeye unutun; cabucak hazirlanan tadina doyum olmaz tatlirarin keyfini cikarin.

Pınar, Yurt disinda vanilyali kivamli tatli sos (Custard) olarak bilinen ve kullanilan ve tatli denince ilk akla gelen urunu, Turk damak tadina ve tuketici ihtiyacina gore uyarlayarak, Tatli Dusler serisinin yepyeni urunu Kremilla - Vanilya Tadinda Kivamli Sos Pinar Kremilla adiyla Turkiye'de de begeniye sunmus bulunuyor. Pinar'in nesillerdir guvenle tuketilen dogal sutunun lezzeti ve nefis vanilya kokusuyla tatlilariniza lezzet katacak Kremilla, derekt kallanima hazir olarak sunuluyor; boylece cirpmadan, kivam tutturmaya calismadan ve yorulmadan tadina doyum olmayan tatlilar yapmanizi sagliyor.

Ister tatlinin icinde ister mayvenin ustunde...

Yogun kivamli, vanilya tadindaki pratik lezzet Pinar Kremilla, pasta, profiterol, cheesecake, tart, milfoy pasta, krem brulle, kek gibi bircok tatlida dogrudan, dolgu malzemesi veya sos olarak kullanilabildigi gibi tek basina veya meyveyle birlikte de tuketilebiliyor.

Pinar Kremilla - Vanilya Tadinda Kivamli Sosu 500 ml'lik ambalajlar icinde marketlerin krema ve tatli bolumlerinde bulabilirsiniz. Pinar Kremilla'nin ideal olan yogun kivami icin +4 dereceye kadar sogutulmasi onerilmektedir.

Hemen acip sogutmadan tadina baktim :)
Harika bir sos. Kendi yapmak istemeyen ya da vakti olmayan insanlar icin inanilmaz kurtarici bir urun. Hemen guzel bir tatli hazirlayabilirsiniz. Tadi da onceden yazdigim gibi tam kivaminda. 


Bir de kutunun icinde normal kremalar da vardi. Hala 200 ml ama ambalaji farkli. Eskiden boyle bir kutu gormedim sanki, kremayi hep kare kutularda goruyorum. Bence daha guzel oldu bu kutu...

Kremillayla en kisa zamanda bir tatli hazirlamayi dusunuyorum. 
Sonucu ve tarifi tabi ki sizinle paylasacagim arkadaslar :)

Tesekkurler Pinar...

7 yorum:

  1. bende bayılıyorum bunları kullanmya:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba uzun zaman olmuş ugramayali ne güzel şeyler yapmışsınız ....ellerinize saglik..sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, blogumda size tekrar gormek ne guzel :)
      Cok tesekkur ederim...
      Sevgiler...

      Sil
  3. Sanki sos kıvamında gibi resimlerde..ama dolgu kreması gibi ise katı olmalı biraz daha..Merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslinda evet resimde sos gibi gorunuyor ama baya yogun, kati dolgu kremasi gibi...
      Dene canim bence begenirsin :)

      Sil
  4. Ben de bazen pasta ya da tart için krema hazırlamaya çok üşeniyorum. Kremilla'yı ilk fırsatta deniycem, çok pratik bir ürün gerçekten.

    YanıtlaSil