4 Şub 2013

Tchibo alışverişi

Gecen gun Tchibo'dan kucuk bir alisveris yaptim. Mutfak urunleri aldigim icin sizinle paylasmak istedim.
Kim nerde, neler almis mutfak icin...boyle yazilara bayilirim. Eger sizde boyle seyler okumayi seviyorsaniz sadece tarifleri degil, mutfak icin aldiklarimi da paylasacagim artik sizinle...




Oncellikle bunu soyleyim - siparisimi verdikten sonra 1 gun sonra kutu elimdeydi. Bu kadar hizli kargoyu kim sevmez ki?:)
Sert ve cok iyi bir sekilde paketlenmis bir kutu geldi... Ayrica kutu o kadar buyuk ki kucucuk esyalarim kutunun dibinde kaldi :)


Simdi aldiklarima gecelim... Herkes Tchibo'yu once kahve'den taniyor. Ben filtre kahve ictigim icin bugunlerde "Feine Milde" 100% arabica kahveyi aliyorum. Tadi gercekten cok guzel. Daha tadina bakmadiysaniz taviye ediyorum...


Silikon pisirme ipi de aldim... Eskiden boyle ipler yokken herkes normal ip kullaniyordu. Bu silikonlu ipleri de annemde gordum. Cok kullanisli oldugunu soyledi. Bende kendime aliyim dedim :) Artik yemekleri baglanam daha kolay olacak :)


Ve son olarak benim cok istedigim birseydi... Zaman olcer... Firinda saat var ama bazen salonda otururken onun sesi hic duyulmuyor. Ustelik bu kurabiye adamlara bayiliyorum :) O kadar sirin ki :)))


Herkese mutlu bir hafta diliyorum...

13 yorum:

  1. hepsı cok guzel gule gule kullan kahveyıde deneyeceğım

    YanıtlaSil
  2. Güzel alışveriş olmuş.güle güle kullan slikon ipi görmemiştim.Güzelmiş.Tchibo silikon hamur açma folyosunu tavsiye ederim tüm arkadaşlara
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim. Senin dedigin silikonlu ne denir ona :) gordum. Keske alsaydim... :)

      Sil
  3. Juliacım pardon yanlış yere yazmışım..Aldıklarına bayıldım..Benimde en çok sevdiğim yer orası,her hafta başka bir güzel ürün,,mutfak haftalarına bayılıyorum..Ne alacağımı şaşırıyorum..Güle güle kullan hepsini..sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onemli degil canim. Ay iyiki de her hafta mutfak haftasi degil :))) Yoksa mutfagimda hic yer kalmayacakti :)))

      Sil
  4. severek kullan ve afiyetle iç canım...

    YanıtlaSil
  5. ben de seviyorum mutfak aletlerini, güle güle kullanın hepsini...kurabiye adam çok şeker...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim. Kurabiye adama bayiliyorum ben :) Mutfagima girince beni mutlu ediyor :)))

      Sil
  6. güle güle kullan.. Burdan alışveriş yapmayı bende çok seviyorum, enteresan ürünleri var, kullanımıda keyifli hem de kaliteli.

    YanıtlaSil
  7. Aaa silikon bağlama ipini ilk kez gördüm ama ben dikiş ipliğini tercih ediyorum acayip sıkı bağlanıyor :) saate ise bayıldım gingerman i zaten çok severim :)
    hazioz.blogspot.com

    YanıtlaSil