23 Şub 2013

Kızarmış somon...

Cok saglikli ve pratik... Yanina sadece salata bile yetiyor...Ve karsinizda muhtesem bir balik...


Ben boyle guzel baliklarla cok fazla ugrasmiyorum. Biraz limon ve baharat... Bu sefer firina koymadim, kizarttim. Harika oldu... Hemde cok saglikli oldu biliyorsunuz...Baligin ustunde bile tereyagi surenler gordum ama bence hic gerek yok...Afiyet olsun...

17 yorum:

  1. hafta sonu için ideal, harika olmuş,eline sağlık.

    YanıtlaSil
  2. Tereyağ balığın üstüne çok yakışıyor, lezzetini katmerliyor emin olun..Tereyağı için yıllarca hep olumsuz şeyler söylendi ama, şimdi dr.lar günah çıkartırcasına tereyağını hep övüyorlar..

    Ama kızartmaya sağlıklı demiyorlar hala...:)
    Somona bayılırım bu arada, afiyet olsun size :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim :) Tereyagi yemeklere guzel tat veriyor sadece somon kendisi zaten coook yagli bu yuzden bu baligi yaparken hic tereyagi kullanmiyorum...

      Sil
  3. Ellerinize sağlık,somon ve salata süper sağlıklı bir meni..Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  4. somon balıkların içinde bir numara benim için,çok yaparım...
    nefis gözüküyor, nar gibi kızarmış, afiyet olsun, ellerinize sağlık...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim... Afiyet olsun...

      Sil
  5. Bencede üzerine ekstra yağa gerek yok,fotoğrafa bayıldım ben çekim harika,sunum harika,somon zaten hem sağlıklı hem lezzetli,ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim canim... Bencede tereyagi hic gerek yok... Balik zaten cok yagli ama cok guzel :)

      Sil
  6. Bende hep firinda yaparim baligi ama kizartmasinin yerini de hicbirsey tutmuyor. Bence baligin en lezzetlisi kizartma.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Levrek ya da cipurayi ben genelde firinda yapiyorum ama somon yagli oldugu icin firinda cooook yumusak oluyor - bu yuzden hep kizartiyorum biraz kitir olsun diye :)))

      Sil
  7. ellerinize sağlık çok güzel gözüküyor....inanın çok da canım istedi...ben de yarın akşam dışarıya somon balığı yemeye gitmeyi düşünüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim... Ne guzel...afiyet olsun size o zaman :)

      Sil
  8. Somon en sevdiğim balıklardan, fırında da tava da da güzel oluyor, elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  9. somon balığını bende severim :)
    özellikle kızartma tadı ban adaha güzel geliyor...
    ellerine sağlık canım...
    yaşasın omega 3 :)

    YanıtlaSil