6 Mar 2015

Dior Alışverişi - Dior It-Lash Rimel, Dior Addict Lipstick 578 ve hediyeleri...

Gecen hafta artik yeni rimel alma vakti geldi diye magazaya gittim. Aklimda belli bir marka yoktu. Bana sorarsaniz luks rimeller mi daha iyi, siradan markami daha iyi diye. Buna net bir cevap veremem cunku 10 liralik rimeli de kullandim ve cok memnun kaldim ve 10 kat daha pahali rimel kullanip hic memnun kalmadigi oldu. 
Bu yuzden bence isteklerinize gore deneye deneye herkes sevdigi markayi bulmali.


Bir kac ay once annem Dior Iconic rimel aldi. Bende denedim ama hic begenmedim. Firca bir acayip, kirpiklerim birbirine yapisti. Hic hosuma gitmedi ama magazaya girdigimde "Dior Gunu" oldugunu ogrenince yine de bir bakiyim neler varmis dedim. Burda her zaman alisveris yaptigim kozmetik magazasinda arada bir boyle gunler oluyor - hem o markali urunu guzel indirimle aliyorsunuz, hem de ayni zamanda ufak bir hediye, numune veriyorlar ya da bedava makyaj yapiyorlar. 
Harcadiginiz miktara gore degisiyor :)
Dior standinda bir dudak urunu bakacaktim ama gozum Dior Addict It-Lash rimele kaydi. Dior dudak parlaticisina benzeyen bir kutusu var, cok hos. Fircaya baktim - tam sevdigim gibi bir silikon fircasiydi... Aliyorum dedim :)
Ordaki calisan bayan "bunu tek basina alacaginiza boyle bir set var ayni fiyata bence bunu alin" dedi ve bu guzel kutuyu verdi. Cok iyi, hem istedigim rimeli alacagim, hemde yaninda ruj var - zaten hep denemek isterdim onu :)


Soyleyecek cok fazla birsey yok... Fircasi gercekten cok iyi. Fircanin uclari cok ince ve kirpikleri ayri tek tek guzel bir sekilde boyuyor. Bir kere surunce hemen kirpiklerim uzun oldu:) 
Sonuc cok hosuma giti. Bu sefer gercekten cok memnun kaldim... :)


Minicik ruja gelelim... Cok minik ama cok da tatli :)
Dior Addict Lipstick 578.
Rengi biraz ilk basta beni korkuttu :) Kullandigim bir renk degil cunku ama dudagima surdugumde o kadar korkunc pembe gelmedi bana :) Aslinda pembe de degil...hafif mercan rengine benzettim. Farkli isikta baktiginizda biraz farkli gozukuyor.  Bu renk yaz icin bence harika olur. 
Hic ruj kallunmiyorum - bunu soyleyim once. Sevmiyorum cunku, genelde dudaklarimi kuru yapiyor,  bu yuzden daha cok nemlendirici ozelligi sahip urunleri kullaniyorum (dudak parlaticisi ya da renkli balmlari gibi). Ama bu urunu sevdim. Hatta sanki biraz da dudaginizi nemlendiriyor. Ama dudaginiz kuruysa ya da bir sikinti varsa bu sizin kuru dudaklarinizi daha da kotu gosterebilir. 
Bu minik rujunu biraz daha kullanip iyice karar verecegim belki de baska renkte bunu alabilirim...


Hediye olarak iki tane yeni cikan NUDE fondoten ve kirisiklar icin Capture XP krem verdiler (bu anneme gidecek).


Ve magazada calisan tatli kiz ekstre olarak ilk fotografta ki Miss Dior yazan poset verdi bana :)
Icinden yeni cikan "Miss Dior Eau De Parfum" ve "Miss Dior Blooming Bouquet" adli iki numune parfum cikti. Onlarin yaninda da bu guzel kagitlar vardi. Gorunce sok oldum... Kendiniz bakin... Ip ile islemis kagitlar... Dior parfum siseleri, ne kadar guzel birsey ya... :)
Eau De Parfum olan eski Miss Dior Cherie gibi geldi kokusu. Blooming Bouquet cok hosuma gitti... Hafif cicekli ve meyveli koku bir arada :) 
Galiba bir daha ki seferde hangi parfum alacagima simdiden karar verdim :)


Ve son hediye... Miss Dior parfum sise seklinde kitap ayraci... Cok guzel degil mi? :)


Sevgiler...

2 yorum:

  1. Bu tur urunleri alirken en sevdigim yaninda gelen hediyeler:)) severek keyifle kullanin hepsi cok guzel..sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. hangi mağazadan aldınız acaba :)

    YanıtlaSil