30 Oca 2013

Fırında çipura

Bu baligi cooook seviyorum... Cok yagli degil ama ayni zamanda kuru da degil ve benim icin en onemlisi  - kokmuyor :) Cok deniz kokan baliktan migdem bulaniyor (ayni sey annemde de var). Heralde genetik olarak bana gecmis :) Baligin kokusu bu yuzden benim icin cok onemli...


Aslinda ozel bir tarifi yok... Balikla zor birsey yapmaniza gerek yok...Hatta daha saglikli olsun diye elimden geldigince fazla birsey katmamaya calisiyorum...kendisi zaten cok guzel. Icine limon ve rendelenmis maydanoz koyuyorum. Etrafina da koku versin diye cherry domates ekledim bu sefer... Baligin uzerine sadece biber koyup firina attim... Balik firindayken yaninda salata yaptim. Baska birsey gerek var mi?


Ve her zamanki gibi muhtesem sonuc... Bu balik hic bir zaman kotu olamaz!!!:)





6 yorum:

  1. JULİACIM ÇOK NEFİS GÖRÜNÜYOR..BENDE KOKAN BALIĞI YİYEMİYORUM VE BİRDE ÇK İYİ KIZARMASI LAZIM..O ZAMAN YİYEBİLİYORUM..BENDE BÖYLE IZGARA ÇOK YAPIYORUM,HEM PRATİK HEMDE SAĞLIKLI OLUYOR..ELLERİNE SAĞLIK CANIM..SEVGİLER..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim. Bencede cok pratik ve saglikli oluyor... Afiyet olsun...

      Sil
  2. Benimde en sevdiğim balık çipura. Beyaz etli balıkları çok severim zaten. Harika görünüyor ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Hulyacim... Genelde beyaz etli baliklar cok kokmuyor bende o yuzden onlari seviyorum :)

      Sil
  3. bende hep fırında yaparım,güveçtede süper oluyor.
    sizi takibe aldım,mutlaka banada beklerim izleyicim olun sevinirim takipleşelim :)

    YanıtlaSil