29 May 2015

Kağıt arası tavuk (hazır Maggi kağıt)

Bugun size ilginc bir urun gostermek istiyorum. Bastan soylemek istiyorum reklam falan degil bu. Bir sure yurtdisinda yasadigim icin ilgimi ceken ve Turkiyede olmayan urunleri paylasacagim sizinle diye soz verdim :) Bugun sizinle boyle bir urun paylasmak istiyorum...
Esim yillardir spor yapiyor, bir kac ay once bende basladim. Spordan sonra protein alabilmek icin en kolay yol tavuk gogsu yemek :) Bu kadar cok tavuk gogsu tuketince ne kadar cabuk bikabilir insan tahmin ediyorsunuzdur :))) Bu yuzden her seferinde farkli bir yol bulmaya calisiyorum.


Gecen gun markette boyle bir urun gordum. Tavuk gogsu icin pisirme kagidi. Yagli ve baharatli. Ben sarimsakli ve provans baharatli aldim. Posetin icinde 4 tane kagit cikiyor (4 tane ince gogus icin).


 Tavuk gogsunu ince ince kesip icine koyuyorsunuz. Ve tavaya hic yag koymadan bu kagitlari koyup kizartiyorsunuz. Hepsi bu kadar. Tum baharatlari tavuk gogsune yapisiyor, piserken ev nefis baharat kokuyor :) Ve cok cabuk bir sekilde lezzetli tavuk gogsunuz oluyor.


Her gun icin degil ama acil durumlar icin bence harika bir alternatif. Siz hic boyle bir urun gordunuz mu daha once?

6 yorum:

  1. Hiç görmedim ama iyiymiş

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Julia hnm tariflerinizi beğeniyorum tariflerinizi paylaştığınız facebook sayfanız yok sanırım sürekli kontrol ediyorum tariflerinizi paylaşacağınız facebook sayfası açarmısınız ordan da takip etmek isterim tariflerinizi :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, tariflerimi begendiginiz icin cok tesekkur ederim, cok mutlu oldum :)
      Facebook sayfam yok, bu aralar blogumla bile ilgilenemedim ama instagramdan beni takip edebilirsiniz j_in_wonderland
      Sevgiler...

      Sil
  3. Türkiye'de de olsa keşke, çok pratik bir ürüne benziyor, tavuk da harika görünüyor bu arada, eline sağlık, sevgiler:)

    YanıtlaSil
  4. Çok pratik bir ürünmüş ama ben İstanbul'da denk gelmedim böyle bir ürüne..Kolay gelsin canım..Sevgiler..

    YanıtlaSil