5 Kas 2012

Yeni güzel arkadaşım :)

Ve... sonunda bu guzel "oyuncak" benim oldu :)


Bu KitcheAid mikseri cok istiyordum ama fiyati beni biraz korkutuyordu :) 50% indirim olunca hemen dusunmeden aldik :) Oncellikle sunu soyleyim... mikser icinbiraz agir - 10 kilodan fazla :) ama inanilmaz guzel birsey...Mutfagima cooook yakisti... :)


Artik yumurta kolayca cirpiyorum, hamur cok hizli ve kendi kendine oluyor nerdeyse :)))


Bu güzel sürpriz için sevgili eşime sonsuz teşekkür ediyorum!!!:)

17 yorum:

  1. Canim bende istiyorum AMA fiyati gercekten yuksek nerden aldigini sorsam. Ayrica iyi gunlerde kullan insallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim canim. Esse'den aldim Bayramda 50% indirim vardi... Almak istiyorsan internet sayfasina takip etmelisin cunku 1-2 satte tukeniyor... Insallah senin de oyle guzel bir arkadasin olacak...:)

      Sil
  2. Güle güle kullan,bol pastalı börekli günler...canım..

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullanın ne güzel bi hediye bu böyle:)çok tatlı bir blog.. bende sizi bi ziyaret ediyim dedim..Görüşmek üzere tekrar:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim ziyaret icin canim :) Bloguma hosgeldin :)

      Sil
  4. güle güle kullanın, bende uzun zamandır almak istiyorum fakat Türkiye'de oldukça pahalı yurt dışında çok daha uygun fiyata satılıyor, ordanda getirmek sorun. sanırım siz esseden aldınız birkaç günlüğüne %50 indirim yaptığını duymuştum benim favorimde kırmızı olan :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim evet Esse'den aldim. Bende Amerika'dan almayi dusunuyordum ama cok agir :) Bide Amerikada 110v Turkiyede 220v kullaniliyor ama bir tanidigimiz 3 senedir donusturucu ile kullaniyor ve hic sorun olmamis... Annem de kirmizi aldi kendine - cok sik gorunuyor :) Insallah senin de bir gun kirmizi arkadasin olacak :)

      Sil
    2. Tesekkur ederim. Avrupada oyle evet ama su an Amerikada 'black friday' indirimleriyle clasic olani 110 dolar civarinda, artisan da 200 dolara yakin. Yani Turkiyeyle fiyatlari kiyaslayamazsiniz bile :) Siz de yeni mikserinizi gule gule kullanin...

      Sil
  5. Merhaba iadeyi ziyarete geldim..Pırıl pırıl tertemiz görünümlü bir blogla karşılaştım..Bundan sonra takipteyim..Mikserini güle güle iyi günlerde kullan..Ben daha önce bu ürünü ithal eden bir firmada çalışıyordum..Çok kaliteli ve kullanışlı bir üründür..O ora mutfağım küçük olduğu için almayı düşünmemiştim:((((Keyifli paylaşımlarda bulunmak üzere. Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim cok cok tesekkur ederim :) Bloguma hosgeldin :) Aslinda benim de mutfagim kucuk ama bu guzel mikser icin yer bulabildim :)

      Sil
  6. İyi günlerde ,güzel tatlar yapmanı dilerim yeni hediyenle.

    YanıtlaSil
  7. işte benimde hayalim bu yaa:)çok güzel güle güle kullanın iyi günlerde...sevgiler
    bu arada bloğunuzu tesadüfen gördüm çok beğendim...

    YanıtlaSil
  8. Güzel günlerde kullanın, çok büyük kolaylık gerçekten. Bloğumda mikser dosyam mevcut biliyorsunuzdur. Kullanıp yorum bırakırsanız çok sevinirim almak isteyenlere her fikir faydalı. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil